تحقیق درمورد تغذیه 68 ص DOC
فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش )
تعداد صفحات : 68 صفحه
4- رنگ گوشت قرمز1-4 رنگدانه میرگلوبین
فصل دوم
5- تعریف بسته بندی
6- بسته بندی در خلاء
7- انواع بسته بندی های تزریق گاز:
1-7- بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده
2-7- بسته بندی با اتمسفر کنترل شده
3-7- بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده تعادلی
8- تعریف بسته بندی به روش MAP
1-8- دلایل استفاده از روش MAP
2-8- گازهای بکار رفته در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
3-8- سطح اکسیژن بالا و پایین در سیستم MAP
9- فیلم های مورد استفاده در بسته بندی گوشت تازه
10- فیلم های مورد استفاده در بسته بندی گوشت تازه در روش MAP
11- آیا بسته بندی به روش MAP باعث رشد پاتوژنها می شود؟
12- روش های ارزیابی و تعیین بی خطر بودن بسته بندی به روش MAP
فصل سوم
13- آزمایشات مقایسه ای انجام شده بر روی گوشت های بسته بندی شده تحت دو سیستم خلاء و MAP
1-13- PH نمونه ها
2-13- TUN
3-13- TBA
4-13- شمارش کلی میکروبی
5-13- شمارش کلیفرمها
6-13- شمارش سود و موناس
7-13- لاکتیک اسید باکتریها
8-13- رنگ
9-13- بو
10-13- خونابه
14- بحث و نتیجه
مقدمه
در گذشته جهت بسته بندی گوشت از پوشش هایی مانند PVC استفاده می شد که این گونه بسته بندیها هم نشتی داشته و هم جذاب نبودند به همین جهت به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری گوشت تازه و حفظ کیفیت گوشت تحقیقات گسترده ای در کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی و امریکا بر روی انواع بسته بندی های گوشت سرد در دماهای مختلف انجام شد که بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده (MAP) و خلاء (UP) در شرایط متفاوت از جمله این تحقیقات می باشد. روش MAP با بکارگیری ترکیبی از گازهای اتمسفریک عمر ماندگاری محصول و ویژگی های ظاهری گوشت از قبیل رنگ آن را دگرگون کرد. این sys موجب کاهش برخی عوامل هزینه زا مانند هزینه های انبارداری، هزینه کارگران شده و ضمن اینکه تشخیص نشتی بسته ها را آسان نموده حداکثر حفاظت از محصول را از طریق کاهش تماس دست با محصول و کاهش احتمال انتقال آلودگی از محیط به داخل بسته را بعمل آورده است.
اولین بسته بندی MAP در سال 1920 بر روی سیب در کمبریج انگلستان و اولین بسته بندی MAP بر روی گوشت گاو در دهه 1930 در همین کشور انجام گرفت. بطوریکه ملاحظه می گردد بسته بندی گوشت در اتمسفر اصلاح شده از سالها قبل در اروپا رایج شده و کاربرد صنعتی این نوع بسته بندی در این کشور رواج بیشتری داشته است. در صورتیکه اعمال این نوع بسته بندی در امریکا مربوط به سالهای اخیر می باشد. Day در مقایسه ای که برای 15 سال گذشته انجام داد. دلیل شروع اعمال این نوع بسته بندی در چندین سال گذشته در اروپا و رواج آن در سالهای اخیر برای امریکا را به شرح زیر بیان می کند.
1- جمعیت زیاد و زمین کم در اتحادیه اقتصادی اروپا (EEC)
2- تعداد دفعات بیشتر خرید از طرف مصرف کننده اروپایی نسبت به آمریکاییها
3- مصرف کنندگان اروپایی آگاهی و پذیرش بیشتری از غذاهای یخچالی دارند.
4- موجودیت سیستم کلی / دسترسی به مسایل کیفی برای تکنولوژی MAP در اروپا
5- قیمت مواد غذایی در بازارهای اتحادیه اقتصادی اروپا در مقایسه با آمریکا بیشتر است و همین امر سبب گردیده که MAP خیلی اقتص
متن بالا فقط تکه هایی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه در این صفحه درج شدهاست.شما بعد از پرداخت آنلاین ،فایل را فورا دانلود نمایید
سایر محصولات :
تحقیق درمورد تغذیه 68 ص DOC
فرمت فایل: ورد...
پاورپوینت حرفه و فنفرمت فایل : پاورپوینت تعداد...
تحقیق درمورد تغذیه 14 ص DOCفرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش...
فایل فلش کارخانه ای جهت حذف گوگل اکانت J320F...
پاورپوینت حذف برخی فلزات سنگین از پساب های صنعتی توسط جاذب های طبیعی...
تحقیق درمورد تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه...
پاورپوینت حجاب...
پاورپوینت حافظه و فراموشی و عوامل موثر بر آنها...
تحقیق درمورد تغذیه سالمندان...
پاورپوینت حافظه و انواع آن در کامپیوتر...
تحقیق درمورد تبرید مواد غذایی 17 ص...
جزئیات حفاظ...
پاورپوینت حافظه های ثانوی 26 اسلاید...
پاورپوینت حافظه ها 9 اسلاید...
تحقیق درمورد بی اشهایی در کودک نوپا 9 ص...
پاورپوینت حافظ شیرازی...
تحقیق درمورد بسته بندی...
پاورپوینت حاشیه نشینی3...
تحقیق درمورد بررسی تاثیر تبلیغات بر فروش شرکتهای صنایع غذایی مشهد...
پاورپوینت جوشکاری پلاستیک ها 34 اسلاید...
تحقیق درمورد بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان...
پاورپوینت جوشکاری ترمیت...
پاورپوینت جوشکاری بدون قوس الکتریکی 60 اسلاید...
دانلود پاورپوینت فارسی اول دبستان نشانه ک...
تحقیق درمورد انواع ویتامینها 16 ص...
دانلود فایل اقدام پژوهی در مورد املا...
پاورپوینت جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی...
تحقیق درمورد انواع نان...
تحقیق درمورد افزودنیهای غذایی...
پاورپوینت جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی...
تحقیق درمورد استاندارهای منتخب جهت ساخت و برچسب های محصولات شیر سویا در آمریکا...
پاورپوینت جوشکاری اصطکاکی 26 اسلاید...
پاورپوینت جوشکاری 13 اسلاید...
تحقیق درمورد استانداردهای غذایی...
تحقیق درمورد استانداردهای غذایی...
پاورپوینت جوشکاری در زیر آب...
پاورپوینت جوشکاری نفوذی...
تحقیق درمورد اسانسگیری...
پاورپوینت جوشکاری انفجاری...
تحقیق درمورد ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی...
پاورپوینت جوشکاری اصطکاکی...
تحقیق درمورد احساس گرسنگی...
پاورپوینت جوایز کیفیت...
تحقیق درمورد احساس درد و گرسنگی...
پاورپوینت جوایز کیفیت چه هستند...
مدل آموزشی درس طراحی به کمک کامپیوتر _ نقشه 4...
درس دوم انگلیسی مالی ویژه دانشجویان رشته های بازرگانیحسابداری و مدیران مالی و کلیه علاقمندان...
تحقیق درمورد DATEM نجات بخش ضایعات نان...
پاورپوینت جوایز کیفیت چه هستند 15 اسلاید...
پاورپوینت درس هفتم مطالعات پنجم، نواحی صنعتی مهم ایران...
پاورپوینت داروهای آرامبخش وضددردپاورپوینت داروهای روانگردان
پاورپوینت دارو درمانی و گیاهان دارویی
پاورپوینت دادهکاوی جریاندادهها با درختهای تصمیمگیری
پاورپوینت داده کاوی مفاهیم روشها کاربردها آینده
تحقیق در مورد حد و پیوستگی
کدینگ-و-اینکدینگ-اطلاعات-در-شبکههای-کامپیوتری
تحقیق در مورد بازی و ریاضی
تحقیق در مورد کاربرد ریاضیات در زندگی روزمره
دانلود ساختار آموزشی برزیل
تحقیق در مورد حد و پیوستگی
تحقیق درباره مدارهای مخابراتی
کلمات کلیدی :احادیه اقصادی اروپا های مورد اسفاده حقیق درمورد غذیه بسه بندی امسفر اصلاح بندی گوش اصلاح شده نوع بسه این نوع امسفر اصلاح انجام اروپا اسفاده هزینه محصول شمارش مقایسه اروپایی
- ۹۶/۰۷/۱۷