mpiona

  • ۰
  • ۰

تولیدگلاب 90 ص

تولیدگلاب 90 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 89

فصل اول کلیات

تعریف، ویژگیها و مشخصات محصول تولیدی:

گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ محمدی Rosa dama scenamiller تازه چیده شده و مخلوط آن با آب که اساس اضافی آن از محلول ابکی جدا شده است اطلاق می گردد. البته در سایر کشورها مثل ترکیه، بلغارستان و فرانسه از گونه های دیگر گل سرخ برای تهیه گلاب استفاده می شود. در حقیقت گلاب محصول سنتی ایران می باشد که برگرفته از گلهای تازه محمدی می باشد و در مورد آن همین بس که متبرک به نام حضرت رسول (ص) می باشد و نام آن حضرت را به همراه دارد.

تولید گل محمدی و تهیه گلاب سالانه برای هزاران خانواده ایرانی اشتغال ایجاد می کند و گردانندگان این رشته بوی خوش طبیعت را به خانه علاقه مندان می برد.

گلاب ایرانی جنبه صادراتی دارد و نشانه مرغوبیت آن ایرانی بودنش می باشد به طوریکه خانه کعبه که قبله مسلمین جهان است با گلاب ناب محمدی کاشان شسته می شود.

از آنجا که گلاب برای طعم دادن به مواد غذایی، آشامیدنی و یا به عنوان ماده معطر کننده به کار می رود بنابراین ویژگیهایش باید به صورتی باشد که خطری برای مصرف کننده نداشته باشد.

ویژگیهای آن شامل موارد زیر می باشد.

ویژگی ظاهری: از این لحاظ گلاب باید زلال، بی رنگ، بدون سود و رسوب، فاقد ذرات خارجی، فاقد بوی ترشیدگی با هر نوع تخمیر، فاقد بوی پختگی، دارای بوی ویژه گل سرخ، طعمی مطبوع و مختصری مایل به تلخی باشد. ضمناً واکنش گلاب باید اسیدی باشد PH= 3.5-5,5

ویژگی مواد اولیه: آبی که در تهیه گلاب به کار می رود باید مطابق با ویژگیهای استاندارد آب آشامیدنی شماره های 1053 و 1011 باشد. آب مقطر مورد استفاده برای رقیق کردن گلاب باید تازه و تقطیر شده باشد و برای تهیه گلاب از گلبرگهای گل سرخ محمدی که تازه چیده شده باشد استفاده می گردد.

ویژگی شیمیایی: اسانس: اسانس گل سرخ مایع روغنی بیرنگ یا زرد است با طعم و بوی مشخص که در 25 درجه به حالت مایع چسبنده درمی آید و در اثر سرد شدن تدریجی شکل توده متبلوری به خود می گردد و در اثر گرم کردن مجدداً مایع می شود. این اسانس از دو بخش جامد و مایع تشکیل شده ترکیبات شیمیایی آن الکلهای ترپنی مانند ژرانیول و ستبرونلول، ردنیول و نرول از همه مهمتر هستند و نرول موجود در آن به میزان 5 تا 10 درصد می تواند اثر بسیار مشخصی بر روی اسانس داشته باشد.

الکلهای دیگری مانند لینالول، اوژنول و یک استئاروپتن بی رنگ که در حرارت معمولی جامد است مواد متشکله اسانس گل سرخ را تشکیل می دهند. بخش جامد گلاب فاقد بو است و بخش مایع دارای بوی خوبی می باشد. مقدار اسانس موجود در گلابهای درجه یک باید حداقل mg35 در ml100 و برای گلابهای درجه 2 حداقل mg15 در ml100 باشد.

اندیس ید، اندیس استر، اندیس اسیدی، اندیس اسیداسیون نیز برای گلابهای سبک و سنگین مشخص می باشد که طبق جدول ارائه می گردد.

شماره

انواع آزمایش

گلاب سنگین

گلاب سبک

1

وضع ظاهری گلاب

شفاف و زلال بدون ذرات خارجی

شفاف و زلال بدون ذرات خارجی

2

طعم

مطبوع و کمی مایل به تلخی

مطبوع و کمی مایل به تلخی

3

بو

بوی مطبوع گل سرخ

بوی مطبوع گل سرخ

4

اندیس اسیدی بر حسب mg اسیداستیک درصد میلی لیتر نمونه

5/5-5/2

6-1

5

PH

5-3

3-5/0

6

مقدار اسانس بر حسب mg در ml100

حداقل 35

حداقل 15

7

اندیس ید

حداقل 35

حداقل 15

8

اندیس استر

حداقل 3

حداقل 1

9

اندیس اکسیداسیون

حداقل 200

حداقل 130

10

کلرور

نباید وجود داشته باشد

نباید وجود داشته باشد

11

سولفات

نباید وجود داشته باشد

نباید وجود داشته باشد

12

نیترات و نیتریت

نباید وجود داشته باشد

نباید وجود داشته باشد

13

مقدار مس بر حسب ppm

حداکثر 4/0

حداکثر 4/0

14

مقدار ارسنیک بر حسب قسمت در ملیون

حداکثر 05/0

حداکثر 05/0

15

مقدار ××× بر حسب ppm

حداکثر 1/0

حداکثر 1/0

گلاب می تواند به صورت سترون تجارتی تصفیه و عرضه شود که در این صورت مطابق با استاندارد سترون تجارتی فرآورده هایی با PH کمتر از 6/4 مورد آزمایش قرار می گیرد.

ویژگی میکروبیولوژی: این مورد نیز طبق جدول زیر می باشد.

شماره

نوع m.o

حداکثر مجاز در هر گرم

دمای گرمخانه گذاری

زمان گرمخانه گذاری

شماره استاندارد

1

شمارش کلیه باکتریهای هوازی فروفیل

102×2

oc 37-35

48 ساعت

356

2

باکتریهای کلی فرم

منفی

oc 37-35

48 ساعت

437

3

استرپتوکوکهای گروه D لانسفید

منفی

oc 37-35

72 ساعت

2198

4

پژودوموناس آثروژنفر

منفی

oc 37-35

48 ساعت

3140

5

کلستریدیویهای احیا کننده سولفیت

منفی

oc 37-35

48 ساعت

2197

6

کپکها

منفی

oc 25-22

5 روز

997

7

مخمرها

منفی

oc 25-22

5 روز

997

منظور از بین بردن m.o های بیماری زا و تامین وضعیت بهداشتی گلاب فرآورده نهایی باید فرایند حرارتی را حداقل به مدت 15 ثانیه در دمای oc72 گذرانده باشند و همچنین آلاینده های فلزی در گلاب باید مطابق با جدول زیر باشد.

ردیف

نام آلاینده

بدیشنیه مجاز

روش آزمون









سایر محصولات :
تولیدگلاب 90 ص

تولیدگلاب 90 ص ...

تحقیق درباره قهر و مدارا درحکومت علوى

تحقیق درباره قهر و مدارا درحکومت علوى...

تولید کمپوست 8ص

تولید کمپوست 8ص...

دانلود پروژه کامل ارشمیدس دانشمند ریاضیdoc word

دانلود پروژه کامل...

تحقیق درباره فکر میکنید دولتمردان و مسئولان در تحقق و اجرای عدالت چه نقشی می توانند داشته باشند

تحقیق درباره فکر میکنید...

تولید کارخانه 6ص

تولید کارخانه 6ص...

تحقیق درباره فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک 67 ص

تحقیق درباره فنی و مالی تولید قطعات...

تولید مثل

تولید مثل...

تحقیق درباره فن و هنر سفالگری

تحقیق درباره فن و هنر...

دانلود پروژه کامل ارزیابی میزان رضایتمندی دانشجویان مدیریت امور بانکی word

دانلود پروژه کامل ...

تولید مثل 2

تولید مثل 2...

تحقیق درباره فلش flash

تحقیق درباره فلش flash...

دانلود پاورپوینت سیستم خبره خودآموز برای تجزیه و تحلیل، طراحی و پیش­ بینی تولید

دانلود پاورپوینت سیستم خبره خودآموز برای تجزیه...

تولید سرکه از سیب 17ص

تولید سرکه از...

تحقیق درباره فعل معتل و قواعد عربی

تحقیق درباره فعل...

دانلود پروژه کامل ارزیابی کار بری داده های ماهواره ای از نظر صرفه جویی وقت word

دانلود پروژه کامل ...

تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها 34ص

تولید سبزیجات خشک و انواع برگه...

تحقیق درباره فرشبافته های ایران

تحقیق درباره فرشبافته های ایران...

توسعه توریسم با آموزش 2 ص

توسعه توریسم با آموزش...

تحقیق درباره فرش ترکمن

تحقیق درباره فرش ترکمن...

دانلود پروژه کامل ارزشیابی بر اساس مقیاس چند درجه ای 8 word

دانلود پروژه کامل ارزشیابی...

توزیع های احتمالی گسسته

توزیع های احتمالی...

تحقیق درباره فرار مغزها و نظریه کوچ مجازی

تحقیق درباره فرار مغزها و نظریه کوچ...

تحقیق درباره عین القضات

تحقیق درباره عین القضات...

توزیع غلظت درجریان آشفته

توزیع غلظت درجریان آشفته...

دانلود پروژه کامل ارزش تکنیکهای چند متغیره در تحلیل اطلاعات محمودی word

دانلود پروژه کامل...

تحقیق درباره عوامل آرامش از نگاه قرآن

تحقیق درباره عوامل آرامش از...

توارث مسلمان و کافر

توارث مسلمان و کافر...

تحقیق درباره کوچکی گل رز و نحوه کاشتن گل رز

تحقیق درباره کوچکی گل رز و نحوه...

تحقیق درباره عملکرد و نگهداری از توربینهای بخار

تحقیق درباره عملکرد و...

توابع

توابع...

دانلود پروژه کامل ارتیاط الکترون word

دانلود پروژه کامل ارتیاط الکترون word...

تحقیق درباره علفهای هرز

تحقیق درباره علفهای...

توابع مثلثاتی

توابع مثلثاتی...

دانلود پروژه کامل ارتباط فن اوری word

دانلود پروژه کامل ...

تکنولوژی شیمیایی

تکنولوژی شیمیایی...

تحقیق درباره عرفان عملی در اسلام

تحقیق درباره عرفان عملی در اسلام...

تکنولوژی اطلاعات جنوب شرق اسیا

تکنولوژی اطلاعات جنوب شرق اسیا...

تحقیق درباره عرفان

تحقیق درباره عرفان...

دانلود پروژه کامل ارت word

دانلود پروژه کامل ارت word...

تقویت حافظه

تقویت حافظه...

تحقیق درباره عدالت و حقیقت خواهى على علیه السلام کامل شده

تحقیق درباره عدالت و حقیقت خواهى...

تحقیق درباره عدالت اجتماعى در حکومت علوى

تحقیق درباره عدالت اجتماعى در...

تقطیر

تقطیر...

دانلود پروژه کامل ارائه روشی برای اولویت بندی صنایع ایران بر مبنای قابلیت بازارسازی بین المللی و تجارت الکترونیکی word

دانلود پروژه کامل ارائه روشی برای...

تحقیق درباره عام الفیل سال تولد پیامبر

تحقیق درباره عام الفیل سال تولد...

تفکر خلاق

تفکر خلاق...

تحقیق درباره ظهر نویسی مقررات و انواع آن 65ص

تحقیق درباره ظهر نویسی مقررات...

تغییرپذیرى خُلق

تغییرپذیرى خُلق...

دانلود پروژه کامل ادیسون 13 ص word

دانلود پروژه کامل ادیسون 13 ص...

قارچ مزرعه سروش 20 ص
قابلیتهای محتمل تکنیکی نانوتکنولوژی
فیزیولوژی جانوری
فیروزه
فولاد
طرح تولید ماشین آلات خشک کن میوه و سبزیجات
یونیت دندانپزشکی
نیروی برش Trim Force
کمک فنر دو جدارة بی فشار
کارآفرینی پرورش قارچ 21 ص
پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) 18 ص
خشخاش و تریاک 29ص

کلمات کلیدی :اشدنباید وجود اشته اشته اشدنباید وجود وجود اشته اشدنباید وجود اشته هیه گلاب گلاب اید اشته اشدنباید اشدنباید وجود ترون جارتی times times محمدی گلابهای اشدنباید 0حداکثر times مطابق مطبوع ستفاده یرانی
  • ۹۶/۰۷/۲۸
  • آسمان آبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی